Diensten

Diensten

diensten - Kempkes Landmeten

Wat kunnen we voor je betekenen

Kempkes is een landelijke dienstverlener voor geodetische vraagstukken. Met de modernste meetapparatuur brengen wij bestaande en nog te realiseren percelen, gebouwen, installaties en infrastructurele ‘kunstwerken’ in kaart. We hebben met onze diensten alle expertise in huis om bestaande situaties nauwkeurig te meten: inwinnen, uitzetten en vastleggen.

De oplevering van projecten versnelt aanzienlijk dankzij de digitale modellen die Kempkes Landmeten levert aan bijvoorbeeld aannemers, projectontwikkelaars en ingenieursbureaus. Ook bieden de modellen solide ondersteuning bij aanbestedingen.


Metingen precies op maat

Onze klanten zijn bepalend voor onze uiterst nauwkeurige, bovengrondse metingen. Door goed te inventariseren wat zij willen, leveren wij de informatie die ze nodig hebben. Dat wil zeggen dat onze metingen niet onnodig duur zijn. Enerzijds meten we op traditionele wijze bijvoorbeeld met GPS en Total Station. Aanvullend gebruiken we state-of-the-art meetinstrumenten als de Leica Pegasus Two (Kijk ook bij Landmeten: Dynamisch scannen) en andere Leica scaninstrumenten.

Metingen op maat - Kempkes

Data beschikbaar stellen

Het belang van onze opdrachtgevers staat bij ons bovenaan. Met de precies-op-maat metingen beperken wij de kosten. Maar we denken ook mee met onze opdrachtgevers over de snelheid waarmee we de data aanleveren, want dat kan doorslaggevend zijn bij aanbestedingen. Ook denken we mee in het opslaan, ophalen en toepassen van data voor toekomstige projecten. We laten klanten optimaal gebruik van de metingen en de data die daaruit voortkomen.

De specialist in GEOdata

Kempkes Landmeten werkt door heel Nederland aan geodetische projecten voor gemeenten, Rijkswaterstaat, het Kadaster, ingenieursbureaus, de bouwsector, industrie en andere overheden en bedrijven. Onze ambitie is om voor onze klanten het beste bureau in GEOdata te zijn. Daarom innoveren wij voortdurend en zijn onze vakmensen hoogopgeleid en gecertificeerd door het Kadaster en of in het bezit van een Digitaal Veiligheidspaspoort Spoor/Metro/Perron. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen onze branche, bieden wij onze medewerkers permanent opleidingsprogramma’s aan.

Visualisaties en animaties

De metingen verwerken we digitaal tot zeer toegankelijke en prettig leesbare overzichten. Maar beter nog vertalen we de data naar levensechte perspectieven en 3D hoogstandjes. Wij geven onze klanten de mogelijkheid om met een VR-bril door hun nieuwe gebouw, straat of bouwplaats lopen.

Preferred supplier Kadaster

Voor het Kadaster zijn wij preferred supplier. Wij voeren dan ook veel kadastrale werkzaamheden uit voor het Kadaster. Ook zijn we in veel gevallen bevoegd om namens het Kadaster op te treden en direct metingen uit te voeren en vast te leggen.

Wat je geodetische vraag ook is, wij komen met creatieve oplossingen die jou snel de juiste data opleveren die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken.

Logo Kadaster - Kempkes Landmeten

Werk waar wij trots op zijn

Kempkes Landmeten werkt door heel Nederland aan geodetische projecten voor gemeenten, Rijkswaterstaat, het Kadaster, ingenieursbureaus, de bouwsector en industrie: