Talent gezocht

Onze vacatures

werken bij Kempkes Landmeten - header

Projectleider

Als Projectleider bij Kempkes ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van offerte t/m oplevering van het project. Je onderhoud het klantcontact, ook na oplevering, beheert de project financiën en draagt zorg voor een onberispelijke kwaliteit.

bekijk de vacature

Maatvoerder

Als maatvoerder bij Kempkes verricht jij in meet,- en uitzetwerkzaamheden voor bouwkundige projecten. Jij verwerkt en meet met verschillende soorten apparatuur zoals geavanceerde GPS systemen en Laserscanner e.d. Jij werkt zowel aan grote- als kleine bouwprojecten.

bekijk de vacature

Landmeter

Als landmeter bij Kempkes heb jij een belangrijk aandeel in het instandhouden van de basisregistraties voor onze brede groep aan opdrachtgevers. Denk aan metingen op terreinen waar werkzaamheden verricht (gaan) worden. Maar ook metingen om landkaarten op te stellen of grenzen van grond te bepalen.

bekijk de vacature

Werkvoorbereider

Wat kan je van ons verwachten? Een betrokken organisatie Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Wij hanteren een open deur beleid. 70 collega’s staan altijd voor jou klaar. Een functie voor 32-40 uur Er is veel bespreekbaar, we stellen ons graag flexibel op. Een passend salarisJouw salaris is…

bekijk de vacature

Kadastrale werkzaamheden

Ben jij zeer gestructureerd, accuraat, zelfstandig en werk je graag in een collegiaal team? Wil je digitale data van hoge kwaliteit beschikbaar stellen aan klanten? Werk je graag met de modernste apparatuur om percelen met de grootste precisie in te meten? Ben je een objectieve gesprekspartner en wil je graag…

bekijk de vacature

Kadastrale functies

Veel van onze werkzaamheden verrichten wij voor of namens het Kadaster. Daarom hebben wij regelmatig plaats voor nieuwe collega’s die kadastrale werkzaamheden gaan uitvoeren.

Meer info

Werken bij Kempkes

Onze ambitie is om het beste bedrijf in GEOdata te zijn. We zitten boordevol ideeën en hebben flink wat projecten onderhanden. Om te groeien hebben we nieuw talent nodig en zijn dus op zoek naar jou!

Meer info

Open sollicitatie

Werk jij graag bij een bedrijf met state-of-the-art meetapparatuur? Ben je leergierig en wil jij je blijven ontwikkelen? Kom je graag met creatieve oplossingen en initieer je nieuwe toepassingen?

Meer info

Medewerker aan het woord