Talent gezocht

Onze vacatures

werken bij Kempkes Landmeten - header

Landmeter

Aantoonbare landmeetkundige scholing, ervaring met Leica heeft de voorkeur, flexibele inzet. Interesse? Dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met Rob of Menno van Kempkes Landmeten door een mail te sturen naar werkenbij@landmeten.nl.

bekijk de vacature

Werkvoorbereider GWW

Werkvoorbereider GWW Houd jij van ontwerpen met Microstation, Autocad of Rhino? Wil je graag ‘kunstwerken’ in 3D visualiseren met krachtige software? En heb je de ambitie om te werken bij het beste bureau in geodata? Dan zoeken wij jou! Kempkes Landmeten is dé landelijke dienstverlener voor GEOdetische vraagstukken. Met uiterst…

bekijk de vacature

Kadastrale werkzaamheden

Ben jij zeer gestructureerd, accuraat, zelfstandig en werk je graag in een collegiaal team? Wil je digitale data van hoge kwaliteit beschikbaar stellen aan klanten? Werk je graag met de modernste apparatuur om percelen met de grootste precisie in te meten? Ben je een objectieve gesprekspartner en wil je graag…

bekijk de vacature

Kadastrale functies

Veel van onze werkzaamheden verrichten wij voor of namens het Kadaster. Daarom hebben wij regelmatig plaats voor nieuwe collega’s die kadastrale werkzaamheden gaan uitvoeren.

Meer info

Werken bij Kempkes

Onze ambitie is om het beste bedrijf in GEOdata te zijn. We zitten boordevol ideeën en hebben flink wat projecten onderhanden. Om te groeien hebben we nieuw talent nodig en zijn dus op zoek naar jou!

Meer info

Open sollicitatie

Werk jij graag bij een bedrijf met state-of-the-art meetapparatuur? Ben je leergierig en wil jij je blijven ontwikkelen? Kom je graag met creatieve oplossingen en initieer je nieuwe toepassingen?

Meer info

Medewerker aan het woord

Werken voor Kempkes is leuk en afwisselend werken in een vriendelijke en innovatieve organisatie waarbij je bent elke dag weer verzekerd bent van een nieuwe uitdaging.
Avatar

Erik

Landmeter
Ik werk met veel plezier bij Kempkes. Het blijft interessant en leuk werk omdat je bij elke opdracht weer moet kijken en beslissen wat de juiste benadering is. Kempkes staat altijd open voor innovaties waardoor het niet alleen voor het bedrijf maar ook voor de werknemer leuker en makkelijker wordt om je taken te voldoen.
Avatar

Sylvester

senior landmeter
Ik werk nu een jaar bij Kempkes en naar volle tevredenheid. Ik ervaar Kempkes Landmeten als club waar in alle rust keihard gewerkt wordt. Ik ervaar veel waardering voor mijn bijdrage en dat scheelt alles. Kortom, ik ben blij om bij het bedrijf te mogen werken.
Avatar

Arthur

Specialist