Vacatures

header11 - Kempkes Landmeten

Maatvoerder

Maatvoerder

Wij zetten graag een meter méér voor elkaar!

Als maatvoerder bij Kempkes verricht jij in meet,- en uitzetwerkzaamheden voor bouwkundige projecten. Jij
verwerkt en meet met verschillende soorten apparatuur zoals geavanceerde GPS systemen en Laserscanner e.d.

Jij werkt zowel aan grote- als kleine bouwprojecten. Bij Kempkes hebben we maatvoerders GWW en maatvoerders in de bouw. In de bouw komt het aan op millimeters, bij GWW pas je juist je metingen aan op de werkelijkheid buiten.

Met een eigen bus vol hightech apparatuur ga jij iedere ochtend weer op pad om de klus te klaren! Ondanks dat jij zelfstandig op pad bent, communiceer jij veel met opdrachtgevers en werkvoorbereiders om ervoor te zorgen dat het bouwproces goed verloopt.

Maatvoerder - Kempkes Landmeten

Waarom maatvoerder worden bij Kempkes?

Geen dag hetzelfde

Als maatvoerder Bouw bij Kempkes ben je de meeste dagen op verschillende bouwplaatsen te vinden, waar jij als maatvoerder GWW vaak voor langere tijd verbonden bent aan een project zoals dijkverzwaring of het aanleggen van een nieuwe snelweg. Afhankelijk van je specialisatie kunnen de projecten zeer verschillend zijn in omvang en duur. 1 ding hebben ze met elkaar gemeen: de grote verantwoordelijkheid van onze maatvoerder in de uitvoering!

Benieuwd naar het type opdrachten? Bekijk hier een aantal van onze afgeronde projecten: Databeheer, Gemalen-Veenendaal, 3D Laserscan Onderstation.

Zelf je projecten voorbereiden

Ben je handig met de computer en lijkt het je wat om ook werkvoorbereiding te doen? Dat kan! Met onze flexibele werkplekken is er altijd ruimte om jouw eigen opdrachten voor te bereiden. Liever onderweg werken? Dan heb je de mogelijkheid om een werkplek te creëren in je bus.

Groei jij? Dan groeien wij

Naast werkgerelateerde doorgroeimogelijkheden vinden wij het belangrijk dat jij je als mens blijft ontwikkelen. Al onze mensen hebben een ‘Goodhabitz’ account waar ze cursussen kunnen volgen naar eigen wens. Denk aan trainingen die je helpen met communicatie, productiviteit of digitale vaardigheden.

Iedereen kent het vak

Rob Kempkes, onze directeur, is zelf ooit begonnen als zelfstandig landmeter. Collega’s zeggen nu wel eens gekscherend ‘Wij zijn een uit de hand gelopen eenmanszaak!’. Dat gevoel ervaar je op de werkvloer, maar vooral door de kennis en ervaring die terug komt in de gehele organisatie. In de loop der jaren zijn we gegroeid met mensen die het vak begrijpen. Bij Rob op kantoor binnenlopen met een inhoudelijke vraag; dat is bij ons heel gewoon!

De ideale maatvoerder

De functie is voor jou als je..

 • Graag buiten werkt!
  Weer of geen weer.. Geen probleem voor jou, jij staat graag met je laarzen in de klei of op de bouwplaats!
 • Graag individueel werkt
  Wij sturen onze maatvoerders met een gerust hart alleen op pad, wij vertrouwen op jouw kennis. Op locatie meng jij je snel tussen de ‘externe collega’s’ maar doe je wel lekker je eigen ding.
 • Secuur bent en netjes werkt
  Jij begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om netjes en secuur te werken. Het is belangrijk dat jij de verworven meetdata nauwkeurig verwerkt in software zoals CAD-applications, GIS, Microstation, dg DIALOG en Move3. We werken met een team en zijn afhankelijk van elkaar. Verricht jouw collega secuur werk? Dan heb jij daar voordeel van! (en visa versa natuurlijk)
 • Werkzaam in jouw omgeving
  Onze opdrachten vind je door het hele land. Onze maatvoerders wonen dan ook verspreid door heel Nederland. We streven ernaar om passende opdrachten te vinden in jouw regio.
 • De ins- en outs kent van je werkplek
  Werk je aan langdurige opdrachten, dan ben jij bekend met alle (externe) collega’s en de werkomgeving. Je komt meerdere malen terug op locatie om de juiste data uit te zetten. Je bent trots op de vorderingen die telkens gemaakt worden.
 • Ervaring en affiniteit hebt met de Bouw en/of GWW-sector is een pré
  Het is een pré als jij al ervaring hebt als landmeter of maatvoerder, maar heb je ervaring opgedaan in de Civiele techniek of Bouwkunde, ook dan ben je bij ons op je plek.
Maatvoerder - Kempkes Landmeten

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een betrokken organisatie
  Ook al ben je veel op pad met je eigen bus, onze deur staat altijd voor je open. Ben je niet op kantoor? Dan zijn we een appje of een belletje van je verwijderd.
 • Je wordt betrokken bij een project, van A tot Z
  Wij vinden het belangrijk dat onze landmeters betrokken zijn bij hun eigen projecten. Dat kan volgens ons alleen door jou van A tot Z je eigen projecten af te laten ronden. Dit betekent dat je inmeet, tussentijds controleert en de afronding verzorgt.
 • Je werkt met de beste instrumenten
  Als jij graag werkt met de beste apparatuur, dan zit je bij ons goed. Als Maatvoerder heb je veel van doen met landmeetkundige instrumenten zoals een tachymeter, GPS, total station en 3d scanners. Wij werken met apparatuur van Leica, daar doen we geen concessies in.
 • Een functie voor 32-40 uur
  Er is veel bespreekbaar, we stellen ons graag flexibel op.
 • Een passend salaris
  Jouw salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring, het bevindt zich in de range van €1850 – €4475 euro. Daarnaast hebben we een compleet secundair arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden en doorontwikkeling
  Iedereen heeft een Goodhabbitz account waar ze onbeperkt cursussen kunnen volgen. Wil jij verder groeien in jouw huidige functie of een andere functie? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een extern opleiding.
 • Dagelijks werk je samen met externe collega’s
  Naast jouw collega’s bij Kempkes Landmeten, werk je veel samen met externe collega’s.

Solliciteren

Heb je vragen over deze functie? Stuur Rob of Menno dan een email werkenbij@landmeten.nl of bel even naar kantoor +31 (0)488 43 14 15

Geen vragen? Wij nemen contact met je op om kennis te maken!

 • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.