Werken bij

Werken bij Kempkes

werken bij Kempkes Landmeten - header

Een meter méér voor elkaar zetten? Heel gewoon!

Werk jij graag met collega’s die van aanpakken weten? En krijg je er energie van om gelijktijdig aan verschillende projecten te werken? Wij hebben de ambitie om samen nog verder te groeien, dit doen we met mensen zoals jou!

Wanneer we zeggen dat je onderdeel bent van een hecht team, dan onderbouwen we dat natuurlijk het liefst met ‘vaste gegevens’ (iets waar we bij Kempkes gek op zijn). Collegialiteit en Werksfeer is de nummer 1 reden waarom collega’s graag bij ons werken.

Ondanks dat collega’s eigen verantwoordelijkheden hebben en veelal zelfstandig werken, kunnen we niet zonder elkaar. Alleen samen zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers over de beste GEOdata beschikken.

Wil jij graag werken in een collegiaal team bij een landmeetkundig bureau dat hard werken en ambitie beloont? Reageer dan op één van onze openstaande vacatures!

Onze openstaande vacatures

Projectleider

Als Projectleider bij Kempkes ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van offerte t/m oplevering van het project. Je onderhoud het klantcontact, ook na oplevering, beheert de project financiën en draagt zorg voor een onberispelijke kwaliteit.

bekijk de vacature

Maatvoerder

Als maatvoerder bij Kempkes verricht jij in meet,- en uitzetwerkzaamheden voor bouwkundige projecten. Jij verwerkt en meet met verschillende soorten apparatuur zoals geavanceerde GPS systemen en Laserscanner e.d. Jij werkt zowel aan grote- als kleine bouwprojecten.

bekijk de vacature

Landmeter

Als landmeter bij Kempkes heb jij een belangrijk aandeel in het instandhouden van de basisregistraties voor onze brede groep aan opdrachtgevers. Denk aan metingen op terreinen waar werkzaamheden verricht (gaan) worden. Maar ook metingen om landkaarten op te stellen of grenzen van grond te bepalen.

bekijk de vacature

Werkvoorbereider

Wat kan je van ons verwachten? Een betrokken organisatie Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Wij hanteren een open deur beleid. 70 collega’s staan altijd voor jou klaar. Een functie voor 32-40 uur Er is veel bespreekbaar, we stellen ons graag flexibel op. Een passend salarisJouw salaris is…

bekijk de vacature

Kadastrale werkzaamheden

Ben jij zeer gestructureerd, accuraat, zelfstandig en werk je graag in een collegiaal team? Wil je digitale data van hoge kwaliteit beschikbaar stellen aan klanten? Werk je graag met de modernste apparatuur om percelen met de grootste precisie in te meten? Ben je een objectieve gesprekspartner en wil je graag…

bekijk de vacature

Waar wij voor staan

Wij kennen ons vak!

In de loop der jaren zijn we gegroeid met mensen die het vak begrijpen. We zetten ieders kernkwaliteiten voorop zodat je meerwaarde biedt aan je team en onze opdrachtgevers. Landmeetkunde en geo informatica is een deel van ons DNA.

Rob Kempkes, onze directeur, heeft daarom ook altijd zijn deur open staan. Binnenlopen met een inhoudelijke vraag; dat is bij ons heel gewoon! Hij is zelf ooit gestart als zelfstandig landmeter en weet dus precies waar hij het over heeft. Dat gevoel ervaar je op de werkvloer, maar vooral door de kennis en ervaring die terug komt in de gehele organisatie. We weten waar we het over hebben!

Duidelijkheid staat voorop

Bij Kempkes komen we ons woord na. Rob heeft wel eens gezegd; “Je mag mij voor twee dingen wakker maken; een frikandel speciaal en een belofte die ik niet heb waargemaakt.” We houden er onderling een informele werksfeer op na waarin we helder en duidelijk met elkaar communiceren zonder kleine lettertjes. Zo weten we precies wat we aan elkaar hebben, kunnen we zaken bespreekbaar maken en onze afspraken nakomen.

Altijd in beweging

Jij weet als geen ander dat ons vakgebied alles behalve traditioneel is. We zijn continu in beweging door de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Jij zit hier met je neus bovenop. Heb je goede ideeën? Dan bespreken we samen hoe we dit aanpakken. Wij creëren graag nieuwe kansen voor onze collega’s en de organisatie.

Collega's over Kempkes

John Heijmans
Sr. Maatvoerder infra
 
“Bij Kempkes Landmeten kom je terecht in een gezellig team met enthousiaste vakmensen. Het is een modern bedrijf en gaat met de ontwikkelingen mee in de markt.”
 
Frans Hooghiemstra
Sr. Landmeter
 
“De ene keer sta je tot je middel in het onkruid van een volkswijk, de andere keer in een bos gevolgd door een dierentuin. Dat geen dag hetzelfde is en dat ik op veel locaties kom maakt mijn werk erg leuk.”

geografische vraagstukken - werken bij Kempkes

Met wie je gaat samenwerken?

Eén ding is zeker; jij gaat werken met collega’s die specialist zijn in hun vakgebied. Onze collega’s zijn door het hele land te vinden, je kan ze tegenkomen van Friesland tot Limburg. Op ons kantoor in Elst is de rest van ons team werkzaam. Wist je dat we zelfs een speciaal kadaster team hebben! Omdat je collega’s niet altijd op dezelfde locatie zijn; overleggen wij veel via de telefoon of mailen we met elkaar. Zo houden we de lijnen kort.

Daarnaast werk je tijdens projecten veel en langere tijd samen met externe collega’s. We noemen deze mensen ‘externe collega’s’ omdat ze voelen als collega’s maar voor een andere werkgever werken. De combinatie en goede samenwerking tussen collega’s van Kempkes en externe partijen maken onze projecten succesvol. Hierdoor zijn onze opdrachten divers en is vrijwel iedere dag anders.

Kadastrale functies

Veel van onze werkzaamheden verrichten wij voor of namens het Kadaster. Daarom hebben wij regelmatig plaats voor nieuwe collega’s die kadastrale werkzaamheden gaan uitvoeren.

Meer info

Talent gezocht

Onze ambitie is om het beste bedrijf in GEOdata te zijn. We zitten boordevol ideeën en hebben flink wat projecten onderhanden. Om te groeien hebben we nieuw talent nodig en zijn dus op zoek naar jou!

Meer info

Open sollicitatie

Werk jij graag bij een bedrijf met state-of-the-art meetapparatuur? Ben je leergierig en wil jij je blijven ontwikkelen? Kom je graag met creatieve oplossingen en initieer je nieuwe toepassingen?

Contact opnemen