Vacatures

header11 - Kempkes Landmeten

Landmeter

Landmeter

Wij zetten graag een meter méér voor elkaar!

Als landmeter bij Kempkes heb jij een belangrijk aandeel in het instandhouden van de basisregistraties voor onze brede groep aan opdrachtgevers. Denk aan metingen op terreinen waar werkzaamheden verricht (gaan) worden. Maar ook metingen om landkaarten op te stellen of grenzen van grond te bepalen. Jij verwerkt en meet met verschillende soorten apparatuur zoals geavanceerde GPS systemen en Laserscanner e.d. Naast dat je veel buiten aan het meten bent, heb je ook contact met onze opdrachtgevers, externe collega’s en de nieuwsgierige mensen in de omgeving.

De ingewonnen data vertaal je naar digitale tekeningen die bruikbaar zijn voor de klant. Met een eigen bus vol high-tech apparatuur ga jij iedere ochtend weer op pad om de klus te klaren!

Landmeter -Kempkes Landmeten

Waarom landmeter worden bij Kempkes?

Van klein tot groot

Door de grote verscheidenheid aan opdrachten is geen dag hetzelfde. Zo werk je aan grote opdrachten, maar komt het ook voor dat je op plekken komt voor kleinschalige opdrachten. Als Landmeter ben jij verantwoordelijk voor het inwinnen van data. Denk aan profielen voor een waterschap, BGT/BAG voor een gemeente, maar ook kadastrale opdrachten. Dit is de afwisseling die jij leuk vindt!

Zelf je projecten voorbereiden

Ben je handig met de computer en lijkt het je wat om ook werkvoorbereiding te doen voor de kadastrale opdrachten? Dat kan! Met onze flexibele werkplekken is er altijd ruimte om jouw eigen opdrachten voor te bereiden. Liever onderweg werken? Dan heb je de mogelijkheid om een werkplek te creëren in je bus.

Iedereen kent het vak

Rob Kempkes, onze directeur, is zelf ooit begonnen als zelfstandig landmeter. Collega’s zeggen nu wel eens gekscherend ‘Wij zijn een uit de hand gelopen eenmanszaak!’. Dat gevoel ervaar je op de werkvloer, maar vooral door de kennis en ervaring die terug komt in de gehele organisatie. In de loop der jaren zijn we gegroeid met mensen die het vak begrijpen. Bij Rob op kantoor binnenlopen met een inhoudelijke vraag; dat is bij ons heel gewoon!

Jij bent belangrijk!

Naast werkgerelateerde doorgroeimogelijkheden vinden wij het belangrijk dat jij je als mens blijft ontwikkelen. Al onze mensen hebben een ‘Goodhabitz’ account waar ze cursussen kunnen volgen naar eigen wens. Denk aan trainingen die je helpen met communicatie, productiviteit of digitale vaardigheden.

De ideale Landmeter

De functie is voor jou als je..

 • Graag buiten werkt!
  Weer of geen weer.. Geen probleem voor jou, jij staat graag met je laarzen in de klei of op de bouwplaats!
 • Het liefste individueel werkt
  Wij sturen onze landmeters met een gerust hart alleen op pad, wij vertrouwen op jouw kennis. Op locatie meng jij je snel tussen de ‘externe collega’s’ maar doe je wel lekker je eigen ding.
 • Variatie in je werkomgeving wil
  Niet alleen de opdrachten lopen uiteen, maar ook jouw werkomgeving verandert continu. Hierdoor heb je vaak met verschillende omstandigheden en externe collega’s te maken. Dit maakt jouw werk uitdagend.
 • Werkzaam in jouw omgeving
  Onze opdrachten vind je door het hele land. Onze landmeters wonen dan ook verspreid door heel Nederland. We streven ernaar om passende opdrachten te vinden in jouw regio.
 • Secuur bent en netjes werkt
  Jij begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om netjes en secuur te werken. Het is belangrijk dat jij de verworven meetdata nauwkeurig verwerkt in software zoals CAD-applications, GIS, Microstation, dg DIALOG en Move3. We werken met een team en zijn afhankelijk van elkaar. Verricht jouw collega secuur werk? Dan heb jij daar voordeel van! (en visa versa natuurlijk)
 • Ervaring en affiniteit hebt met de Bouw en/of GWW-sector is een pré
  Het is een pré als jij al ervaring hebt als landmeter of maatvoerder, maar heb je ervaring opgedaan in de Civiele techniek, Bouwkunde of een andere gerelateerde opleiding? Dan ben je bij ons ook op je plek.
Landmeter - Kempkes Landmeten

Wat kan je van ons verwachten?

 • We doen het samen!
  Ook al ben je veel op pad met je eigen bus, onze deur staat altijd voor je open. Ben je niet op kantoor? Dan zijn we een appje of een belletje van je verwijderd.
 • Je wordt betrokken bij een project, van A tot Z
  Wij vinden het belangrijk dat onze landmeters betrokken zijn bij hun eigen projecten. Dat kan volgens ons alleen door jou van A tot Z je eigen projecten af te laten ronden. Dit betekent dat je inmeet, tussentijds controleert en de afronding verzorgt.
 • Je werkt met de beste instrumenten
  Als jij graag werkt met de beste apparatuur, dan zit je bij ons goed. Als landmeter heb je veel van doen met landmeetkundige instrumenten zoals een tachymeter, GPS, total station en 3d scanners. Wij werken met apparatuur van Leica, daar doen we geen concessies in.
 • Een functie voor 32-40 uur
  Er is veel bespreekbaar, we stellen ons graag flexibel op.
 • Een passend salaris
  Jouw salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring, het bevindt zich in de range van €1850 – €4475 euro. Daarnaast hebben we een compleet secundair arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden en doorontwikkeling
  Iedereen heeft een Goodhabbitz account waar ze onbeperkt cursussen kunnen volgen. Wil jij verder groeien in jouw huidige functie of een andere functie? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een extern opleiding.
 • Dagelijks werk je samen met externe collega’s
  Naast jouw collega’s bij Kempkes Landmeten, werk je veel samen met externe collega’s.

Solliciteren

Heb je vragen over deze functie? Stuur Rob of Menno dan een email werkenbij@landmeten.nl of bel even naar kantoor +31 (0)488 43 14 15

Geen vragen? Wij nemen contact met je op om kennis te maken!

 • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.