Nieuwe 3D scanner: exclusief in Nederland

Nieuwe 3D scanner: exclusief in Nederland

Uniek in de Benelux

Er zijn veel mobile mappers in Nederland, maar wij zijn de enige met deze kwaliteit en specificaties. We hebben geïnvesteerd in de allernieuwste techniek die het inwinnen van basisregistraties nauwkeuriger maakt dan ooit. We zijn natuurlijk altijd afhankelijk van de omstandigheden, maar het is mogelijk om mobiel tot een nauwkeurigheid van 11 mm te scannen. Dat is zelfs uniek in de Benelux!

Extreem nauwkeurig

Met onze nieuwste laserscanners meten wij twee miljoen puntjes per seconde. Hiervan maken wij een puntenwolk. Elk puntje heeft een coördinaat waarmee jij kunt meten. Daarnaast maken we met onze 120 megapixels camera’s enorm scherpe beelden. Hierop kun jij zover inzoomen als je wilt. De foto zorgt voor een herkenbaar beeld. Ook helpt dit om bepaalde elementen automatisch te herkennen zoals verkeersborden of bomen. Vervolgens kun je precies meten wat de diameter is, de hoogte, en zelfs zien wat voor soort boom het is. De technieken die achter deze precisie zitten zijn IMU, DMI en SLAM.

Vooroplopen

De keuze voor deze investering is eenvoudig: wij willen onze klanten het allerbeste kunnen bieden. En natuurlijk vooroplopen in de markt. Daarom volgen wij iedere ontwikkeling op de voet. Samen met jou draaien we graag in de top mee als het gaat om 3D inwinning, landmeten en mobile mapping!

TRK700 EVO

Het apparaat waarmee wij statisch en mobiel haarscherpe 3D inwinning verzorgen? Dat is de nieuwste Leica Pegasus TRK700 Evo. Hieronder vind je de specificaties.

  • Enkelvoudige scanner met 2 miljoen metingen per seconde
  • Puntenwolkpatroon met kruislijnen
  • Gewicht 29 kg

Meer weten of voorbeelddata zien?

Wil je meer weten over deze meest nauwkeurige vorm van 3D inwinning of voorbeelddata zien? Laat het ons weten en ontvang een mail met indrukwekkende beelden. Wil je meer informatie? Bel of mail ons dan. Onze experts praten je graag bij. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor, maar we komen ook graag naar jouw locatie.