Over ons

Over Kempkes

header11 - Kempkes Landmeten

Over ons

Landmeetkundig bureau Kempkes wil een toonaangevend bureau in GEOdata zijn. Daarom investeren wij voortdurend in de nieuwste hard- en software, productontwikkeling en de ontwikkeling van onze medewerkers. Innovatie is een vast onderdeel van onze manier van werken. We werken door heel Nederland aan geodetische projecten voor gemeenten, Rijkswaterstaat, het Kadaster, ingenieursbureaus, de bouwsector en industrie.

stippen links - Kemkes

Opdrachtgevers

Wij investeren ook in duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Een goede samenwerking is namelijk essentieel voor een landmeetkundig bureau en daar zijn wij ons sterk van bewust. Bij al onze projecten staat de klant centraal. Welke informatie wil de klant hebben en voor welke toepassing? Door met onze klanten mee te denken, kunnen we ons beperken tot wat echt nodig is. Zo bepalen we welke geodetische meetmethoden geschikt zijn en vermijden we onnodig hoge kosten. De kwaliteit van onze data is echter altijd van het hoogste niveau.

Partners

Ook de relatie met partners vinden wij als landmeetkundig bureau erg belangrijk. Samen kunnen we producten ontwikkelen en toepassingen bedenken die de projecten van onze opdrachtgevers nog succesvoller maken.

Meetbare kwaliteit

Kempkes staat voor meetbare kwaliteit. Te verklaren vanuit ons vak – landmeten: meetbaar maken. Dit geldt ook voor onze toepassingen. We gebruiken kwalitatief hoogwaardige eigen, open en nieuw in te winnen data en maken die toepasbaar voor nieuwe doeleinden.

Historie

Al sinds 1998 is Rob Kempkes door heel Nederland actief als landmeter en operator. Door de diversiteit in zowel opdrachten als opdrachtgevers kwam hij in aanraking met zowel de vraagkant als de aanbodkant. Er bleek en blijkt nog steeds grote behoefte aan een landmeetkundig bureau dat creatieve oplossingen kan bieden voor meer complexere vraagstukken, tegen aantrekkelijke tarieven.

Landmeetkundig Bureau Kempkes - bestelauto

Een landmeetkundig bureau dat zich onderscheidt

En precies daar ligt de kracht van Kempkes: samen met de opdrachtgever de vraag achter de vraag doorgronden en hiervoor creatieve oplossingen bedenken. Oplossingen die het meten toch mogelijk maken, omdat we techniek of specialismen slim inzetten. We koppelen hard- en software, open, eigen en nieuw ingewonnen data en bieden daarmee de perfecte voorbereiding op de uitvoering. Kempkes onderscheidt zich op betrouwbaarheid en transparantie in data en we bieden meerwaarde door mee te denken en te ontzorgen.

stippen links - Kemkes