Vacatures

header11 - Kempkes Landmeten

Projectleider

Projectleider

Wij zetten graag een meter méér voor elkaar!

Als Projectleider bij Kempkes ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van offerte t/m oplevering van het project. Je onderhoud het klantcontact, ook na oplevering, beheert de project financiën en draagt zorg voor een onberispelijke kwaliteit.

Je geeft leiding aan tal van uiteenlopende projecten, variërend van bouwmaatvoering tot aan BAG/BGT, tot aan deformatiemetingen of projecten waarin een 3D-scan door de klant wordt gevraagd.

Je werkt in een team van projectleiders en legt verantwoording af aan de projectmanager. Je maakt gebruik van de expertise en ervaring van je collega’s en stuurt de projectmedewerkers aan op de inhoud van het project.

Waarom projectleider worden bij Kempkes?

Geen dag hetzelfde!

Als projectleider ben je in staat om te schakelen tussen inhoud, aansturing, klantcontact en alles wat er op de dag op je af komt.

Als je houdt van een uitdaging en graag verantwoordelijk bent voor je klant en het project, dan biedt Kempkes jou de ideale werkomgeving.

Groei jij? Dan groeien wij

Ben je ambitieus en wil je doorgroeien? Daar houden wij van!

Bij Kempkes zijn ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, variërend van een omvangrijk E-learning totaalpakket aan cursussen (denk aan trainingen die je helpen met communicatie, productiviteit of digitale vaardigheden) tot aan vakgerichte opleidingen waarin je je door ontwikkelt op bijvoorbeeld het gebied van projectmanagement.

Iedereen kent het vak

Rob Kempkes, onze directeur, is zelf ooit begonnen als zelfstandig landmeter. Collega’s zeggen nu wel eens gekscherend ‘Wij zijn een uit de hand gelopen eenmanszaak!’. Dat gevoel ervaar je op de werkvloer, maar vooral door de kennis en ervaring die terug komt in de gehele organisatie. In de loop der jaren zijn we gegroeid met mensen die het vak begrijpen. Bij Rob op kantoor binnenlopen met een inhoudelijke vraag; dat is bij ons heel gewoon!

De ideale projectleider

De functie is voor jou als je..

 • HBO denk- en werkniveau toont
 • Communicatief vaardig bent
  Jij hebt veel contact met externe partijen en collega’s, het is belangrijk dat jij duidelijk communiceert wat je van iemand nodig hebt of verwacht.
 • Verantwoordelijkheid wil
  In deze functie onderhoudt je klantcontact, stuur je aan en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit. Maar ook veiligheid in het project is jouw belang! Jij bent de spin in het web en draagt deze verantwoordelijkheid.
 • Van aanpakken weet
  Ondanks dat je regelmatig contact hebt met anderen, werk je in deze functie veel zelfstandig. Jij kan overzicht houden en hebt een actieve houding.
 • Ervaring hebt met Microstation, AutoCad en Rhino
  Het is een pré als jij bekend bent met bovenstaande software. Is dat niet het geval? Dan zijn er voldoende collega’s die je hierbij kunnen ondersteunen.
 • Ervaring in het Geo-vakgebied is een pré.
  Heb jij ervaring in de sector? Dan is dat zeker een pré! Jij hebt een diploma in geodesie, geo-informatica of in een gelijkwaardige discipline.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een betrokken organisatie
  Ook al ben je veel op pad met je eigen bus, onze deur staat altijd voor je open. Ben je niet op kantoor? Dan zijn we een appje of een belletje van je verwijderd.
 • Je wordt betrokken bij een project, van A tot Z
  Wij vinden het belangrijk dat onze landmeters betrokken zijn bij hun eigen projecten. Dat kan volgens ons alleen door jou van A tot Z je eigen projecten af te laten ronden. Dit betekent dat je inmeet, tussentijds controleert en de afronding verzorgt.
 • Je werkt met de beste instrumenten
  Als jij graag werkt met de beste apparatuur, dan zit je bij ons goed. Als Maatvoerder heb je veel van doen met landmeetkundige instrumenten zoals een tachymeter, GPS, total station en 3d scanners. Wij werken met apparatuur van Leica, daar doen we geen concessies in.
 • Een functie voor 32-40 uur
  Er is veel bespreekbaar, we stellen ons graag flexibel op.
 • Een passend salaris
  Jouw salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring, het bevindt zich in de range van €1850 – €4475 euro. Daarnaast hebben we een compleet secundair arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden en doorontwikkeling
  Iedereen heeft een Goodhabbitz account waar ze onbeperkt cursussen kunnen volgen. Wil jij verder groeien in jouw huidige functie of een andere functie? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een extern opleiding.
 • Dagelijks werk je samen met externe collega’s
  Naast jouw collega’s bij Kempkes Landmeten, werk je veel samen met externe collega’s.

Solliciteren

Heb je vragen over deze functie? Stuur Rob of Menno dan een email werkenbij@landmeten.nl of bel even naar kantoor +31 (0)488 43 14 15

Geen vragen? Wij nemen contact met je op om kennis te maken!

 • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.