Kadastrale functies

Kadastrale functies

header 10 - Kempkes Landmeten

Vacatures Kadastrale Functies

Veel van onze werkzaamheden verrichten wij voor of namens het Kadaster. Daarom hebben wij regelmatig plaats voor nieuwe collega’s die kadastrale werkzaamheden gaan uitvoeren. Wij hebben een eigen opleidingsprogramma om je voor te bereiden op het examen dat het Kadaster afneemt. Hiermee kun je je certificeren en mag je de werkzaamheden in kadastrale functies uitvoeren.

Ben jij geïnteresseerd in geodesie of civiele techniek of heb je ervaring met landmeten? Wil jij graag werken bij een ambitieus landmeetkundig bureau en regelmatig opleidingen volgen? Kijk dan of we een vacature voor je hebben of stuur ons een open sollicitatie. Eerst bellen kan ook!

Of stuur een open sollicitatie!


Preferred
Supplier

Kempkes Landmeten is een ‘preferred supplier’ van het Kadaster voor bovengrondse metingen. Dit betekent dat wij veel opdrachten van het Kadaster krijgen. Ook zijn we bevoegd om bepaalde opdrachten voor bijvoorbeeld gemeenten, ingenieursbureaus en woningbouwcoöperaties in naam van het Kadaster rechtstreeks uit te voeren.

Gecertificeerd door het Kadaster

Om kadastrale werkzaamheden te mogen uitvoeren, moet je door het Kadaster gecertificeerd worden. Hiervoor leg je bij het Kadaster een examen af. Wij hebben speciaal hiervoor een eigen opleidingsprogramma ontwikkeld.

Wat doet
het Kadaster?

Het Kadaster registreert in Nederland wie welke rechten heeft inzake het vastgoed. Naast bovengrondse registratie van woningen, schepen, luchtvaartuigen, percelen en wegen, doen ze dat ook van ondergrondse netwerken van kabels en leidingen. Kempkes voert alleen bovengrondse metingen uit.

Wat zijn kadastrale werkzaamheden?

Voorbeelden van kadastrale werkzaamheden zijn:

  • splitsen van kadastrale percelen;
  • voorlopige kadastrale grenzen maken
  • samenvoegen van percelen
  • illegaal grondgebruik legaliseren

Kijk voor meer informatie ook op onze pagina over Vastleggen.

Kadastrale metingen - Kempkes Landmeten

Medewerkers aan het woord

Nauw betrokken en de kans gekregen om het kadasterproces binnen Kempkes te optimaliseren. Nu beloond met de 1ste plek! Trots daarop en onderdeel te zijn van Kempkes Geo Groep
Avatar

Niek

Projectleider
Kempkes is een leuk en informeel bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met veel verschillende meetapparatuur. Ook is er genoeg vrijheid om jezelf te ontwikkelen.
Avatar

Robin

Operator scanteam
Alles gaat met passen en meten, als je niet meet , past het niet en als het niet past, moet je meten. Bij Kempkes zorgen wij dat het altijd past.
Avatar

Antoinet

Administratief medewerker