Werken bij

Werken bij Kempkes

werken bij Kempkes Landmeten - header

Wij zijn op zoek naar jou

Werk jij graag bij een bedrijf met state-of-the-art meetapparatuur? Ben je leergierig en wil jij je blijven ontwikkelen? Kom je graag met creatieve oplossingen en initieer je nieuwe toepassingen?

We zitten boordevol ideeën en hebben flink wat projecten onderhanden. Om te groeien hebben we nieuw talent nodig. Ben jij bekend met dynamisch scannen (Mobile Mapping)? Of heb je affiniteit met geodesie en de ambitie om daar in door te groeien? Kijk dan bij één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Bellen kan ook!

Werken bij Kempkes Landmeten betekent werken in een hecht team, waarin iedereen eigen verantwoordelijkheden heeft. Ook al werk je zelfstandig, samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de opdrachtgevers snel kunnen beschikken over de beste GEOdata.

Jouw kernkwaliteiten staan voorop; waar kun jij meerwaarde bieden aan ons team en onze opdrachtgevers? Wij creëren graag kansen voor specialisten die voor onze opdrachtgevers de perfecte gesprekspartner zijn.

Ga jij met ons het avontuur aan? Kijk bij één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Bellen kan ook!

Waarom werken bij Kempkes?

  • Switch van traditioneel naar innovatief beroep
  • Gebruik van de nieuwste technieken
  • Breed speelveld, veel uitdaging en mogelijkheden

Kadastrale functies

Veel van onze werkzaamheden verrichten wij voor of namens het Kadaster. Daarom hebben wij regelmatig plaats voor nieuwe collega’s die kadastrale werkzaamheden gaan uitvoeren.

Meer info

Talent gezocht

Onze ambitie is om het beste bedrijf in GEOdata te zijn. We zitten boordevol ideeën en hebben flink wat projecten onderhanden. Om te groeien hebben we nieuw talent nodig en zijn dus op zoek naar jou!

Meer info

Open sollicitatie

Werk jij graag bij een bedrijf met state-of-the-art meetapparatuur? Ben je leergierig en wil jij je blijven ontwikkelen? Kom je graag met creatieve oplossingen en initieer je nieuwe toepassingen?

Werknemer aan het woord

John Heijmans

Sinds april 2017 ben ik werkzaam bij Kempkes Landmeten in Elst. Ik zie binnen Kempkes vooral veel werkzaamheden bij het Kadaster en in de bouw maatvoering. We hopen in de toekomst meer voet aan wal te krijgen binnen de infra markt. Om dit te kunnen bereiken zullen we op zoek moeten naar nieuwe enthousiaste mensen. We zijn ook wel op zoek naar jongere schoolverlaters die we binnen Kempkes kunnen opleiden tot maatvoerders in de infra. De mensen die we hiervoor zoeken zijn no-nonsense types met een gezond verstand en inlevingsvermogen. De mensen leren om mee te kunnen denken met uitvoering en projectleiding binnen de verschillende projecten.

Kempkes Landmeten is een echt totaalbedrijf, waar opdrachtgevers alles qua maatvoering met een gerust hart bij kunnen neerleggen. Bij Kempkes Landmeten kom je terecht in een gezellig team met enthousiaste vakmensen. Het is een modern bedrijf en gaat met de ontwikkelingen mee in de markt. Het staat open voor vernieuwingen zoals scannen, robot plotters en monitoring. Kortom, heb je een goede instelling, en ben je op zoek naar een bedrijf waar je vooruit kunt in de maatvoering binnen de infra? Dan ben je bij Kempkes Landmeten aan het juiste adres.

Geodetische vraagstukken

Kempkes Landmeten is een landelijke dienstverlener voor geodetische vraagstukken. Wij geven zeer nauwkeurige meetkundige beschrijvingen van bestaande en nog te realiseren percelen, gebouwen, installaties en infrastructurele ‘kunstwerken’. Onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld gemeenten, waterschappen, ingenieursbureaus, aannemers, het Kadaster en Rijkswaterstaat. We meten met de modernste meetapparatuur en verwerken de digitale data tot toegankelijke en uiterst duidelijke overzichten en 3D hoogstandjes.

 

geografische vraagstukken - werken bij Kempkes

Onze vacatures

Landmeter

Aantoonbare landmeetkundige scholing, ervaring met Leica heeft de voorkeur, flexibele inzet. Interesse? Dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met Rob of Menno van Kempkes Landmeten door een mail te sturen naar werkenbij@landmeten.nl.

bekijk de vacature

Werkvoorbereider GWW

Werkvoorbereider GWW Houd jij van ontwerpen met Microstation, Autocad of Rhino? Wil je graag ‘kunstwerken’ in 3D visualiseren met krachtige software? En heb je de ambitie om te werken bij het beste bureau in geodata? Dan zoeken wij jou! Kempkes Landmeten is dé landelijke dienstverlener voor GEOdetische vraagstukken. Met uiterst…

bekijk de vacature

Kadastrale werkzaamheden

Ben jij zeer gestructureerd, accuraat, zelfstandig en werk je graag in een collegiaal team? Wil je digitale data van hoge kwaliteit beschikbaar stellen aan klanten? Werk je graag met de modernste apparatuur om percelen met de grootste precisie in te meten? Ben je een objectieve gesprekspartner en wil je graag…

bekijk de vacature