Vacatures

header11 - Kempkes Landmeten

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Bij Kempkes zetten we graag een meter méér voor elkaar!

Als werkvoorbereider vervul jij in verschillende fases van projecten een belangrijke rol! Jij bewaakt projectplanningen, beheert aangeleverde tekeningen, vertaalt deze tekeningen naar uitzet bestanden en controleert de metingen die gedaan zijn door onze landmeters en maatvoerders.

Jij communiceert veel met klanten en collega’s van de buitendienst over lopende projecten. Omdat jij deze centrale rol inneemt is het belangrijk dat je zelfstandig meedenkt over oplossingen en deze bespreekt met collega’s.

Werkvoorbereider - Kempkes Landmeten

Waarom werkvoorbereider worden bij Kempkes?

Variatie dicht bij huis!

Veel van onze werkvoorbereiders zien de diversiteit in werk en opdrachten als voordeel. Op een dag werk je aan verschillende opdrachten die je meestal dezelfde dag kan afronden. Dit varieert van het vertalen van een IFC model naar een hanteerbaar uitzet bestand tot het verwerken van BAG/BGT metingen. Al onze opdrachten zijn nationaal, hierdoor zijn de lijntjes met opdrachtgevers kort en kan je snel schakelen.

Benieuwd naar het type opdrachten? Bekijk hier een aantal van onze afgeronde projecten: Databeheer, Gemalen-Veenendaal, 3D Laserscan Onderstation.

Groei jij? Dan groeien wij

Naast werkgerelateerde doorgroeimogelijkheden vinden wij het belangrijk dat jij je als mens blijft ontwikkelen. Al jouw collega’s hebben een ‘Goodhabitz’ account waar ze cursussen kunnen volgen naar eigen wens. Denk aan trainingen die je helpen met communicatie, productiviteit of digitale vaardigheden.

Iedereen kent het vak

Rob Kempkes, onze directeur, is zelf ooit begonnen als zelfstandig landmeter. Collega’s zeggen nu wel eens gekscherend ‘Wij zijn een uit de hand gelopen eenmanszaak!’. Dat gevoel ervaar je op de werkvloer, maar vooral door de kennis en ervaring die terug komt in de gehele organisatie. In de loop der jaren zijn we gegroeid met mensen die het vak begrijpen. Bij Rob op kantoor binnenlopen met een inhoudelijke vraag; dat is bij ons heel gewoon!

De ideale werkvoorbereider

De functie is voor jou als je..

 • Communicatief vaardig bent
  Jij hebt veel contact met externe partijen en collega’s, het is belangrijk dat jij duidelijk communiceert wat je van iemand nodig hebt of verwacht.
 • Verantwoordelijkheid wil
  In deze functie bewaak je projectplanningen, beheer je aangeleverde tekeningen, vertaal je die tekeningen naar uitzet bestanden en controleer je de tekeningen die binnenkomen. Jij bent de spin in het web en draagt deze verantwoordelijkheid.
 • Van aanpakken weet
  Ondanks dat je regelmatig contact hebt met anderen, werk je in deze functie veel zelfstandig. Jij kan overzicht houden en hebt een actieve houding.
 • Ervaring hebt met Microstation, AutoCad en Rhino
  Het is een pré als jij bekend bent met bovenstaande software. Is dat niet het geval? Dan zijn er voldoende collega’s die je hierbij kunnen ondersteunen.
 • Secuur bent en netjes werkt
  Dit hoeven wij jou niet uit te leggen, als werkvoorbereider snap jij dit als geen ander!
 • Ervaring en affiniteit hebt met de Bouw en/of GWW-sector is een pré
  Heb jij ervaring in de sector? Dan is dat zeker een pré! Jij hebt een diploma in geodesie, geo-informatica of in een gelijkwaardige discipline.

Werkvoorbereider - Kempkes Landmeten

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een betrokken organisatie
  Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Wij hanteren een open deur beleid. 70 collega’s staan altijd voor jou klaar.
 • Een functie voor 32-40 uur
  Er is veel bespreekbaar, we stellen ons graag flexibel op.
 • Een passend salaris
  Jouw salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring, het bevindt zich in de range van €2000 – €4400 euro. Daarnaast hebben we een compleet secundair arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden en doorontwikkeling
  Iedereen heeft een Goodhabbitz account waar ze onbeperkt cursussen kunnen volgen. Wil jij verder groeien in jouw huidige functie of een andere functie? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een extern opleiding.
 • Dagelijks werk je samen met externe collega’s
  Naast jouw collega’s bij Kempkes Landmeten, werk je veel samen met externe collega’s. Denk aan aannemers, gemeenten en projectontwikkelaars.
 • Variërende & passende opdrachten
  Wij vinden het belangrijk dat onze mensen opdrachten uitvoeren waar ze energie van krijgen. We doen altijd ons best om opdrachten te vinden die passen bij waar jij goed in bent.

Solliciteren

Heb je vragen over deze functie? Stuur Rob of Menno dan een email werkenbij@landmeten.nl of bel even naar kantoor +31 (0)488 43 14 15

Geen vragen? Wij nemen contact met je op om kennis te maken!

 • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.