Living-Inn Nijmegen

Maatvoering Living-Inn Nijmegen

Aannemer Roozen van Hoppe Bouw en Ontwikkeling B.V. realiseert in het geplande stadshart van de Waalsprong ‘Hof van Holland’ te Nijmegen ca. 370 appartementen onder de naam ‘Living-Inn’.

Vernieuwend

Dit vernieuwend woonzorgconcept maakt het mogelijk dat zowel starters als senioren op een prominente plek een gezamenlijke woonomgeving hebben waarbij ontmoeten en samen genieten centraal staat. Het complex kenmerkt zich door fijne lichtinval, open ruimtes en rust. Naast een gezamenlijke groene binnentuin is er horecagelegenheid, een gezondheidscentrum, een bibliotheek en een zwembad.

Maatvoering

Kempkes Maatvoeren B.V. verzorgt de hoofdmaatvoering van dit mooie project waarbij we ook maatvoering voor de onderaannemers zoals de installateurs verrichten. Over een periode van meer dan 2 jaar wordt vanaf de start tot aan de oplevering van het laatste appartement de ontzorging van de maatvoering uitgevoerd.

Samenwerking

In nauwe samenwerking met de uitvoerders en de werkvoorbereider zorgen we er dagelijks voor dat de constructieve onderdelen en ook elektra en riolering op de juiste plek en hoogte komen.

Onze maatvoerder is het aanspreekpunt ter plaatse en weet als onderdeel van het bouwteam snel te schakelen.

Tijdspad

In het najaar van 2023 zal Living-Inn de eerste bewoners verwelkomen.

Meer Info?

Voor meer informatie en advies kunt u contact opnemen met projectleider Bouw Eric Hummelink.