Medewerker aan het woord

header11 - Kempkes Landmeten

Medewerker aan het woord – Machlon

Medewerker aan het woord – Machlon

Medewerker aan het woord: Machlon

Aan het woord is Machlon Feenstra, vandaag precies een half jaar in dienst als project- en commercieel manager en lid van het MT.

“Ik werk om te leven maar wel daar waar ik mijn passie in kwijt kan en waar ik blij van word”

Vandaag, 1 oktober, is het al weer een half jaar geleden dat ik bij Kempkes Landmeten begonnen ben. De tijd vliegt en wat een verademing: ik ben een mooie uitdaging aangegaan.

Naast de verantwoordelijkheid voor het scanteam ben ik ook commercieel verantwoordelijk. Binnen deze rol valt ook ontwikkeling en innovatie.

Kennismaking

Een nieuwe functie met een onbekend team met termen en technieken waar ik tot nu toe beperkt mee in aanraking ben geweest. Om snel in de rol te groeien heb ik individuele kennismakingsgesprekken gehouden en recente projecten geëvalueerd. Daarnaast gekeken naar wat gaat goed en waar kunnen verbeteringen doorgevoerd worden.

Om marketing, sociale media en communicatie op te pakken bij een bedrijf die al een hoge reputatie heeft is een flinke uitdaging. De dagelijkse gang van zaken wint het vaak van het online profileren. Nu, een half jaar later, posten we op de diverse sociale media platforms wekelijks nieuw berichten.

Commercieel

Als gevolg van commerciële acties hebben we ook nieuwe producten en diensten aan ons portofolio mogen toevoegen. Kwaliteit en kwantiteit is nu nog beter geborgd. Daarnaast leveren we nu een klant-omgeving voor de oplevering van onze scans. Onze puntenwolken en beeldmateriaal worden door de klant gebruikt om te inventariseren, beoordelen en te bevragen. Uit deze omgeving zijn de gegevens te downloaden en te gebruiken in de eigen CAD of GIS omgeving.

Afstemming

We stemmen de inwinning van de mobiele scanner nog meer af op de vraagstelling van de klant. Zo meten we de ene dag voor de BGT en de andere dag winnen we asfaltcijfers en profielen in.

De flexibiliteit in de rol ervaar ik als een verademing. Er is ruimte binnen onze organisatie om mijn gedachten en ideeën tot uiting te laten komen. Dit resulteert in een voor mij plezierige werkervaring die hoort bij mijn motto:

“Ik werk om te leven maar wel daar waar ik mijn passie in kwijt kan en waar ik blij van word”